Гордостта ни в профи бокса - Кубрат Пулев, показа огромно самочувствие

...
Гордостта ни в профи бокса - Кубрат Пулев, показа огромно самочувствие
Коментари Харесай

Кобрата: Парите не ме изкушават! Гладен съм за битка, а Джошуа се страхува от мен

Гордостта ни в профи бокса - Кубрат Пулев, сподели голямо самочувствие и се закани на Антъни Джошуа. Кобрата самоуверено разгласи, че го превъзхожда по доста индикатори. Той е неотстъпчив, че няма да одобри каквато и да е оферта, съгласно която да се отдръпна, с цел да даде късмет за мач сред Джошуа и Тайсън Фюри.

" Няма да го приема. Направих го един път, когато не бях задължен, с цел да има своя втори мач против Руис. Всичко бе срещу разпоредбите на IBF, само че направих компромис. Достатъчно! Не разбирам за какво продължаваме да отлагаме вместо да определим дата и място, и да стартираме работа? Нямам самообладание да победя. Толкова доста боеве в ММА се организират, има планувани боксови мачове за юни и юли. Какво ни стопира? Не се опасявай, шампионе, хайде! Какво има? ", избухна Кубрат Пулев в изявление от София за уеб страницата badlefthook.com.

" Гладен съм за борба. Искам да съм индивидът, който държи всички международни трофеи – единен международен първенец. Виждам, че хората се опасяват от мен и пробват да срещнат някой различен преди мен. Не би трябвало един същински международен първенец да работи по този начин. Дори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд се завърнаха към спорта, с цел да покажат, че са същински войни, не като него (Антъни Джошуа). Мина една година и постоянно имат причина за отсрочване, да не се бият с мен. Джошуа има доста недостатъци. Аз имам доста качества и го доминирам. Хората ме подценяват отдавна. Време е да им покажа същинският Кубрат Пулев “, сподели още българинът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР